به گزارش سلام لردگان، آيت الله صادق آملي لاريجاني افزود : قرآن سفره گسترده نعمت الهي است که همه با توجه به ميزان ظرفيت وجوديمان از آن بهره مي بريم .
وي همچنين گفت: برگزاري چنين مسابقات قرآني آثار و تبعات مثبتي در قوه قضائيه به جا مي گذارد.
رئيس قوه قضائيه افزود: قرآن کريم يکي از خوان هاي نعمت الهي و معرفت الهي است که گسترده شده و عالميان بر سر آن نشسته اند.
آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه حلاوت خاصي در آواهاي قرآني وجود دارد، گفت: بخشي از اين حلاوت ناشي از معنا و بخش ديگر ناشي از جنبه هاي زيباشناسي اصوات قرآني است.
وي افزود: يکي از خصوصيات قرآن کريم اين است که معاني آن در هر بار تحول متفاوت شده و پنجره جديدي پيش روي انسان ميگشايد.
رئيس قوه قضائيه گفت: يکي از نقاطي که بايد به آن توجه کرد اين است که براي فهميدن قرآن مستلزم داشتن ابزار و وسايلي هستيم که يکي از اين ابزارها توجه ويژه به سرمنشأ نزول قرآن است که همانا اين سرمنشأ حق تعالي است.
آيت الله آملي لاريجاني افزود: متأسفانه امروز فراموش کردهايم که قرآن وسيله ترقي ماست و با اين قرآن ميتوان به درجات رفيع رسيد.
در اين مراسم از نفرات برتر مسابقات سراسري قرآن کريم کارکنان دستگاه قضايي در رشته هاي قرائت، حفظ و مفاهيم قرآني تجليل شد.
همچنين رئيس قوه قضائيه از طرح مجازي آموزش قرآني و ارتقا باورهاي قرآني که به همت دستگاه قضا ايجاد شد، رونمايي کرد.
منبع:واحد مرکزي خبر